A panzióról

Ha távolléted alatt nem tudod, hogyan old meg kutyád gondozását, etetését és nincs olyan családtag  vagy barát, aki vállalja ezt, gyere el és nézd meg, hogyan nyaralnak/telelnek nálunk a kutyák a kutyapanzióban. 

A kutyaiskola területének végében került kialakításra a 20 kennelből álló kutyapanziós részleg. Az L alakú elrendezés biztosítja a téglaépítésű, egyenként 10 négyzetméteres, fűtőpaneles kutyaházzal felszerelt kennelekből a szabad kilátást és a tágas térérzetet a kutyák számára. Kutyapanziónkban a kennel sor előtt és mögött nagy közös kifutó található, ahol a megfelelően szocializált, békés kutyák a nap nagy részét együtt tölthetik.

Akiket nem lehet összeengedni más kutyákkal, őket a csoportos hancúrozás előtt vagy után, külön-külön mozgatjuk.

A kenneleknél térfigyelő kamera és mozgásérzékelő infrakapu garantálja a biztonságot. Mivel külön személyzet foglalkozik a panziós kutyákkal, az állandó felügyelet számukra is biztosított.

 

kutyaiskola, kutyapanzió, panzió, kutyasuli, kutyamegőrzés, kutyanapközi, kutyaovi, kutyaóvoda, kutyakiképzés, kutyaképzés, engedelmes kutya, kutyanevelés, dummy, retriever, póráz, engedelmes, kölyök kutya, dunakeszi

A kutyapanzióban minden kutya külön kennelben kap helyet, ahová szívesen berakjuk a kutya megszokott fekhelyét, szőnyegét, takaróját, játékait.

Az etető és itató edényeket higiéniás okokból, minden esetben mi biztosítjuk.

A kutyapanzió napi díj tartalmazza a 24 órás felügyeletet valamint alapszintű szolgáltatás esetén napi egy óra aktív mozgatást, játékot valamelyik trénerünkkel. A kutyák elhelyezése kennelben történik, friss ivóvizet folyamatosan kínálunk, étkezés igény illetve szokás szerint. Ha azt szeretnéd, hogy saját táppal etessünk, hozd magaddal!

Emelt szintű szolgáltatást egy hétnél hosszabb ideig tartó panzióztatás esetén ajánljuk! Egyénre szabott, évszaknak megfelelő foglalkoztatásra és/vagy képzésre is van lehetőség, külön megállapodás szerint. Ha rendszeres vendége vagy kutyaiskolánknak és ismered a trénereket, akár saját tréneredet is felkérheted, hogy távollétedben sétáltassa, tréningezze, úsztassa kutyádat!

 

…és még egy +: ha bizonytalan vagy, hogy kedvenced, aki még soha életében egyetlen percet sem töltött kennelbe zárva hogyan fogja átvészelni ezt az időszakot… kutyaiskola, kutyapanzió, panzió, kutyasuli, kutyamegőrzés, kutyanapközi, kutyaovi, kutyaóvoda, kutyakiképzés, kutyaképzés, engedelmes kutya, kutyanevelés, dummy, retriever, póráz, engedelmes, kölyök kutya, dunakeszi

Mivel mindannyiunk közös érdeke, hogy a nálunk töltött idő felhőtlen legyen, partnerek vagyunk abban, hogy hozzászoktassuk a kutyádat a számára ismeretlen és új környezethez. Eltölthettek akár együtt is pár órát a kennelben, berakhatod egy kis időre az egyikbe és megfigyelhetjük együtt, hogyan viseli. Pár alkalom után biztosan megérti, hogy nem hagytad el, érte jössz, sőt nem is olyan rossz móka az a táborozás… :o)

Az iskolát rendszeresen látogató, általunk jól ismert és képzett, szobatiszta kutyák részére lehetőség van lakásban való elhelyezésre is

 

Feltételek

A panziót kizárólag egészséges, kötelező védőoltásokkal,érvényes veszettség elleni védőoltással rendelkező, egy hónapnál nem régebben féreghajtott, kullancsvédelemmel ellátott kutyák vehetik igénybe. Amennyiben nem tudod oltási könyvben állatorvos által bejegyezve ezeket igazolni érkezésetekkor, a (Te költségedre, Veled ezt előre egyeztetve) mi pótoljuk.

Foglalás

Előjegyzéssel történik.

Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy garantáltan lesz szabad férőhelyünk kutyád számára, kérj időpontot egy látogatásra és foglalj szállást 50% előleg befizetésével.

Napidíj alap szintű szolgáltatás esetén 4 000,- Ft/nap (hozott eledellel).

Ha étkezést is kérsz:

Lemondás

Ha mégsincs szükséged az adott időszakra szóló foglalásoddal a panzió szolgáltatására, azt kérünk legalább 7 nappal az érkezés előtt jelezd. Csak ebben az esetben áll módunkban a foglalási díj teljes összegének visszafizetetésére.