Házirend

KutyaVarázs Kutyaiskola és Tréning Központ Házirendje

Minden Kutyavezetőt kérünk…

betartani a kulturált kutyatartás és sétáltatás biztonsági, etikai, higiéniai és állatvédelmi szabályait az iskola területén és azon kívül is!
Kérjük, hogy a foglalkozások kezdési időpontja előtt minimum 10 perccel érkezz meg az iskolához! A kutyának legyen elegendő ideje szaladni egy nagyot és a dolgát elvégezni, a Gazdinak pedig összeszedni a szükséges felszerelést.  
Tréningen részt venni csak a megfelelő felszereléssel lehet!
  A pálya területére belépni csak a Tréner engedélyével szabad.
A kutyaiskola területén tarts pórázon a kutyádat! Ne engedd közel másik szintén pórázon lévő kutyához! Pórázon játszani engedni őket TILOS!

A tréning megkezdése előtt gondoskodj arról, hogy kutyádnak legyen lehetősége az iskola területén kívül, a „dolgát végezni”. Ha ez valamiért mégsem sikerül, az iskola területén azonnal takarítsd fel az ürüléket és azt az erre a célra kijelölt hulladékgyűjtőbe helyezd! 
Kutyát az iskola területén kikötni kizárólag kikötőláncon, megfelelő felszerelésben, az erre a célra kijelölt helyen lehet! Javasoljuk inkább a boxok használatát, ami mindenki számára rendelkezésre áll!

A kutyaiskola területére belépni kizárólag érvényes védőoltással rendelkező, rendszeresen féreghajtott és kullancs elleni védelemben részesült, egészséges kutyával szabad!
Oltási könyvet kérjük, hozd magaddal!

TILOS: (A balesetveszélyes helyzetek elkerülése érdekében.)
Tüzelő vagy beteg kutyával a foglalkozásokon részt venni!
Az iskola területén a kutyákat szabadon engedni!  
Kikötött kutyához odamenni vagy kutyát odaengedni!

Kérjük, figyelj, hogy az akadályokat, játékokat, növényeket a kutyád ne rongálja, illetve a kan kutyák ne vizeljék körbe! 

Továbbá arra kérünk, hogy a tréning alatt a mobiltelefonodat kapcsold ki! 

14 ÉV ALATTI GYERMEK AZ ISKOLA TERÜLETÉN CSAK SZÜLŐI FELÜGYELETTEL TARTÓZKODHAT!
A játszóteret a gyerekek kizárólag szülői felügyelettel és saját felelőségre használhatják! 
GYERMEKE BIZTONSÁGÁÉRT A SZÜLŐ A FELELŐS!

A csoportos speciális tréningeken (agility, dogfrisbee, dummy tréning, szarvasgomba kereső) megfelelően szocializált, alapengedelmes, kézben tartható-behívható kutyával lehet részt venni!

Az iskola területén lévő kutyaúsztató tó használata kizárólag tréner felügyelete mellett, saját felelősségre használható. A tó használata közben bekövetkező esetleges balesetekért felelősséget nem vállalunk. 
Felhevült kutyát hirtelen vízbe engedni vagy küldeni veszélyes lehet! 
A bio tó vize természetes víznek számít (nem fertőtlenítünk vegyszerrel), melynek vízminőségét rendszeresen ellenőrizzük.  Esetleges érzékenység (bőrirritáció vagy hasmenés) esetén felelősséget nem vállalunk.

Az iskola területén tartózkodó kutyavezetők, családtagok, nézők, érdeklődők kötelesek minden tekintetben betartani a trénerek utasításait és a házirendet! Az esetlegesen bekövetkező személyi sérülésért és anyagi károkért a kutyaiskola felelősséget nem vállal! 

A KUTYAVEZETŐ TELJES ANYAGI, JOGI ÉS ERKÖLCSI FELELŐSSÉGGEL TARTOZIK AZ ÖNMAGA ÉS/VAGY KUTYÁJA ÁLTAL OKOZOTT MINDENNEMŰ KÁRÉRT!

A tréningeken alkohol fogyasztása tilos és alkoholos állapotú személy nem vehet részt!
Dohányozni csak a kijelölt területen szabad! 

Kérünk mindenkit, hogy vigyázzon az iskola rendjére, eszközeire és tisztaságára! 

Kérjük, hogy a földre hullott jutalomfalatot minden esetben szedd fel! 

Cigarettacsikket, szemetet eldobálni szigorúan tilos!

A házirend betartása mindannyiunk közös érdeke.
A KutyaVarázs vendégei jelentkezési lapjuk kitöltésével és aláírásával igazolják, hogy elolvasták és tudomásul veszik az iskola Házirendjét, azt magukra nézve kötelezőnek veszik és betartják. 
Továbbá aláírásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a tréningeken, rendezvényeken róluk készült felvételeket, fotókat az iskola saját honlapján megjeleníthesse és nyilvánosságra hozza.

Figyelem! A házirendben foglaltak nem ismerete nem mentesít a felelősség alól!