Ringdresszúra

vagyis kiállításra felkészítés 

Ha van egy törzskönyvezett kutyád, akivel sokszor megállítanak az utcán, hogy jaj de szép… Te is úgy gondolod, hogy tényleg az, és még kedved is volna őt megmutatni egy kiállításon országnak-világnak, csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá, akkor gyertek el és mi segítünk elindulni. 
Először is szükséges egy ápolt, egészséges és tiszta bunda. Vagyis a kutyád szőrét rendszeresen ápolni, nyírni vagy trimmelni kell. Nem szabad hagyni elkoszolódni, hiszen a megtapadó homok és por (nem utolsó sorban a napsütés) ugyanúgy rongálja, töredezetté, fakóvá és fénytelenné teszi a kutya szőrét, mint a mi hajunkat. Szerencsére mára már könnyen beszerezhetőek olyan professzionális készítmények, cseppek, olajok, krémek, amelyekkel könnyen és viszonylag gyorsan szemmel látható eredményt érünk el anélkül, hogy kiszárítanánk a bőrt. Ezek a samponok például mára már tényleg alkalmasak gyakori fürdetésre és ápolják is a bundát. Kutyakozmetikusunk szívesen segít megtalálni a nektek megfelelő készítményeket és számíthatsz rá, ha nyírni, fürdetni kell, akkor is!
Tehát ha van egy jó szőrben-bőrben lévő, egészséges, épp fogazatú, törzskönyvezett kutyád, már csak az a dolgunk, hogy megtanítsuk őt szépen, laza pórázon, felemelt fejjel melletted egyenletes ütemben futni és minimum egy percig nyugodtan, mozdulatlanul állni. Ha most azt gondolod, hogy a Te kutyáddal ez lehetetlen és ez volna az egyetlen oka annak, hogy kipróbáld magatokat egy szépségversenyen, akkor most kérj időpontot! Ez sem egy űrtudomány, csak meg kell Vele értetnünk, hogy mit szeretnénk tőle.  
Jelentkezni időpont egyeztetéssel tudsz! Az első alkalom konzultáció jelleggel ingyenes!

Bővebb információ és időpont kérés: info@kutyavarazs.hu
vagy
Kutyavarázs: +3630 648 5527